Jag tog hjälp av en byggfirma

Jag tog hjälp av en byggfirma för att renovera mitt hus. Jag hade aldrig klarat av att göra det själv och jag visste inte hur man skulle börja. Det var dyrt, men det var värt pengarna. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Att det blev dyrt beror på att jag gjorde en totalrenovering av alla rum och då kostar det pengar, men å andra sidan har jag höjt värdet på huset som jag nu ska sälja om ett tag för jag ska flytta från Eskilstuna till en annan stad där jag har fått ett nytt jobb som jag ska börja på efter sommaren.

Det tog cirka två månader och det var lite stressigt ibland, men det är klart att det är lite stressigt när man ska renovera ett helt hus. Jag fick mycket hjälp av denna byggfirma och de gjorde ett bra jobb. Jag hade aldrig klarat av att göra allt själv så jag är mycket tacksam för deras hjälp.

Resultatet blev mycket bra och jag är väldigt nöjd med det. Huset ser mycket bättre ut nu och jag har fått många positiva kommentarer från mina vänner och bekanta. Jag ska sälja huset i höst och flytta till Stockholm dit jag har fått ett jobb, så detta projekt har varit en bra investering.

Jag hoppas bara att det inte blir problem med att sälja det för huspriserna har gått ner tack vare lågkonjunktur och inflation men i värsta fall får jag väl pendla tills jag får sålt det.

Hursomhelst, detta projekt har gett mig mycket glädje och jag är väldigt nöjd med resultatet. Även mina vänner som kommer och hälsar på säger att det knappt är att de tror att det är samma hus, så bra har allting blivit och det blir allra högsta betyg till denna byggfirma i Eskilstuna.