Snickare i Kista

Jag har fått hjälp med en köksrenovering av en snickare i Kista. Jag är mycket nöjd med resultatet och det blev inte så dyrt som jag hade befarat. Jag ska absolut använda deras tjänster igen!

Jag hade sett ett program om köksrenoveringar på TV och blev inspirerad att göra något liknande i mitt eget hem. Jag kontaktade en snickare i Kista för att höra mig för om vad de kunde erbjuda mig. De gav mig ett bra pris för deras tjänster och jag beslutade mig för att använda dem.

Det tog inte lång tid för dem att göra ett fantastiskt jobb i mitt kök. Jag är mycket nöjd med resultatet och tackar för hjälpen! Jag ska absolut använda deras tjänster igen när jag behöver renovera andra delar av mitt hem. För jag bor i ett gammalt hus och här finns det många saker som behöver göras men jag kan inte göra allt på en gång för allt kostar pengar. Köket var det som jag prioriterade högst för det är ändå där man är mycket varje dag och det är roligt att det blev så fint. Jag ska fota det och visa bilderna till mina vänner! Jag måsta säga att jag är väldigt nöjd och jag fick denne snickare som tips av en vän till min brorsa som har renoverat sin lägenhet. Jag vet inte hur mycket det kostade för honom men jag betalade cirka 60 000 för min köksrenovering och det inkluderar allt från material till arbete. Jag har lagt ut bilder på mitt nya kök på Facebook och mottagit massor av beröm! Mina vänner är avundsjuka och säger att jag har lyckats göra ett mycket stilrent kök som även ser modernt ut. Jag tycker det är roligt att jag fick det som jag ville och att det inte blev så dyrt!